Budapest Essentials - kulturális, zenei, gasztro játszótér, ami egy fesztivál - BackstageBass

Írta: borso.

Budapest Essentials - kulturális, zenei, gasztro játszótér, ami egy fesztivál

2014.03.31. 11:29


bpe.jpg

 



2014. május 29. és június 1. között első alkalommal megrendezésre kerülő Budapest Essentials fesztivál az elmúlt évek fejlődései nyomán megújult Budapest image ünnepe.  A négy napos városi fesztivált lokálpatrióta húzónevek, külföldi fellépők, közösségépítő programok, valamint különleges gasztronómiai kedvezmények jellemzik. Helyszínünk a város, színpadjaink a klubok, a díszletünk pedig Budapest.

A közösségépítő mozgalomként, illetve koncert- és partysorozatként is aposztrofálható Budapest Essentials változatosságával emelkedik ki az urbánus fesztiválok mezőnyéből, hiszen 13 élvonalbeli szórakozóhely, Essentials-specifikus kedvezményeket kínáló vendéglátóhelyek, kulturális és rekreációs programok, továbbá releváns rendezvények keverékéből hoz létre egy, a város minden ízéből kóstolót adó Budapest koktélt.

A 13 éjszakai csomópont között testvériesen elosztott fellépő felhozatal sokszínűsége a helyszínek diverzitását tükrözi, ugyanis a műfajpaletta a jazztől egészen a technoig terjed, több mint 50 fellépővel, 4 napon keresztül. Olyan klubok vesznek részt ebben, mint az Akvárium, a Corvintető, a GMK, az Ötkert, a Fogasház vagy például a Kiosk.

Érkezik majd a dán zenei színtér egyik legüdébb színfoltja, a kísérleti popban utazó WhoMadeWho triója és a szintén dán énekesnő, Nabiha. A francia DJ/producer Yuksek, kiegészülve Alex Metric-kel, aki legutóbbi budapesti látogatása során is euforikus hangulatot és teljes katarzist teremtett.

 

 

 

 

 

 

 

A Majer Lazerben megismert Jillionaire, a Kraak&Smaak duója, DJ Yoda, Kingdom, Shit Robot és egy különleges helyszínen szólal majd meg a Jazzanova DJ Set.

 

 

 


A változatos fellépők sorát gazdagítja még Waze & Odyssey, Tiger & Woods, Benoit & Sergio, Jonas Rathsman, Rodriguez Jr., Aquarius Heaven és HNNY is.

 

 

 

 

És mivel a programlista megállás nélkül bővül, mutatnánk mi is olyat, ami azóta felkerült:

 

 

 

 

 

 

 

Zenei programok

www.budapestessentials.com

www.facebook.com/budapestessentials

 

Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal

Szólj hozzá!

Címkék: budapest zene fesztivál gasztro kultura budapest essentials

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr175884146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása