A művészneve mindent elárul - The Magician kedvencei - BackstageBass

Írta: borso.

A művészneve mindent elárul - The Magician kedvencei

2013.03.15. 13:00

themagician.jpg


www.facebook.com/themagicianmusic

www.the-magician.be


Leírni is durva, hogy kb. 70 millión kattintották már a YouTube-on a The Magician-féle Lykke Li I Follow Rivers remixre. Bár az énekesnő nem szerepel The Magician kedvencei között, egy csomó minden más igen, amit most csekkolhattok.



Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal
 



KÖNYVEK

Inkább magazinokat olvasok: Monocle, National Geographic, Le Monde, Ideat, Dazed & Confused, AD Design, Magic, Graphic Magazine, L'Officiel Hommes, GQ, Trax, Mixmag.



FILMEK


Moonrinse Kingdom

Amour

Rust and Bone

Terraferma

Holy Motors



KOCSMA, KLUB, ÉTTEREM


Klubok

Xoyo (London), Ageha (Tokyo), The Mid (Chicago), Lolita (Barcelona), Pag (Tel Aviv), Le Poisson Rouge (NYC), Bla (Oslo), Mezzanine (San Francisco), Indigo (Istanbul), Libertine Supersport (Brussels), L-Ektrica (Rome), Hotel Shanghai (Essen), Sporting Club (Beirut),  Social Club & Flash Cocotte (Paris), Rhodesia (Mexico City)

Kocsma

Cafe de Flore (Paris), The Connaught (London), The Jerusalem Tavern (London), Soho House (Berlin), The Standard (New York), Park Hyatt (Tokyo), Franz (Brussels), Delecta (Brussels)

Étterem

IntheWulf (Dranouter/Belgium), Kudeta (Bali), Sushi Dai (Tokyo), Esaki (Tokyo), Momofuku "Ma Pêche"(NYC), Contramar (Mexico City), Icebergs (Sydney)



ZENE


Disclosure, French Express artists, Duke Dumont, Flume, Tensnake, Ryan Hemsworth, Clean Bandit, Para One, Julio Bashmore, Waze & Odyssey, Hot Natured, How To Dress Well, Jessie Ware




FESZTIVÁL

Calvi on the Rocks (Korzika)

Coachella (USA)

Bestival (UK)

Pukkelpop (Belgium)

Primavera Sound (Spain)



KONCERTAJÁNLÓ


THE MAGICIAN (BE) - Kollektiva 6. Birthday Special

Thomas Mark - live debut


2013. március 16. (szombat)

Corvintető

A hatodik szülinapját ünneplő Kollektíva egy különleges, hazánkban korábban nem járt vendéggel ünnepel március 16-án este a Corvintetőn, ahol a diszkó-house pályán mozgolódó The Magician vár mindenkit. És nem utolsósorban itt debütál élőben egy új hazai electro-pop formáció, a Thomas Mark is.

The Magician nem véletlenül viseli ezt a művésznevet, amihez ugyanis produceri varázsütésével hozzáér, az nem is arannyá, hanem egyenesen platinává változik. Készített hatalmas sikerű remixet Sam Sparrow-nak és Sébastien Tellier-nek is, de eddigi legátütőbb bűvészmutatványa Lykke Li I Follow Rivers c. dalának sikkes diszkósítása volt; 70 millió feletti nézettséget ért el a YouTube-on, és több országban libbent a rádiós játszási lista élére - Magyarországon a 2. helyen állt hosszú ideig. The Magician (korábban a remek belga nu-disco duó, az Aeroplane tagja) a remixei és saját - a divatközeli és trenddiktáló francia Kitsuné kiadónál megjelenő - zenéi mellett a százezres hallgatottságú, rendszeres időközönként publikált Magic Tapes mixeivel vonja bűvkörébe a közönséget. Nem csoda, ha a világ minden pontján rajongva várják dj-fellépéseit, melyek során csábos, paradicsomi diszkóból és kifinomultan elegáns house-ból kevert delejező szetteken keresztül fejti ki a táncolókat egy illuzórikus, gondtalan világba repítő mágiáját - most először Budapesten is.

 

The Magician ajánlásával:

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló corvintető the magician

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr805135440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása