Egykori Metallica-tag a Hegyalja Fesztivál programjában - BackstageBass

Írta: borso.

Egykori Metallica-tag a Hegyalja Fesztivál programjában

2013.03.14. 06:50

Hegyalja_headline_marc.jpg


Júniusban Tokajban állomásozik az egykori Metallica-legenda Jason Newsted vadiúj zenekara az egyszerűen Newsted névre keresztelt banda januárban már meg is jelentette első, Metal című EP-jét. A nemzetközi electro és dubstep vonal legerőteljesebb fellépői mellett pedig a magyar rajongóknak is bemutatkozik a Sepultura ex-dobosának elektronikus zenei projektje. Igor Cavalera, a Sepultura ex-dobosának elektronikus zenei kalandja, a Mixhell. Az Igor által csak a „rock-tronicának" nevezett műfajban a kőkemény rockzene és az electro alkot tökéletes elegyet.


Benéz Tokajba a brit Stanton Warriors és a bristoli Koan Sound is. Will Weeks és Jim Bastow zenei fejlődése hosszú utat járt be, fiatal koruk ellenére azonban munkásságuk mára meghatározóvá vált a nemzetközi dubstep-szcénában.



A Borsodi Hegyalja Fesztivál természetesen nem múlhat el a hazánkban is közkedvelt szlovák punknagykövet, a Konflikt koncertje nélkül. A magyar rockzene rajongói olyan közönségkedvenc bandáknak örülhetnek, mint az éppen új dalokon dolgozó Leander Rising, vagy a közelmúltban már új albummal jelentkező Anna and the Barbies. Szintén a hazai vonalból jön az idén 10 éves Punnany Massif, az Irie Maffia, valamint a
Brains is.



www.hegyaljafesztival.hu

www.facebook.com/hegyaljafesztival

www.youtube.com/hegyaljafesztival


Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal
 

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló koncert hegyalja fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr255133244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása