Formabontó hajókázás, de előtte Elite Force kedvencei - április 21., Európa-hajó - BackstageBass

Írta: borso.

Formabontó hajókázás, de előtte Elite Force kedvencei - április 21., Európa-hajó

2012.04.18. 10:01


Érez valami különlegeset, ha Magyarországra gondol, nem egy emléke van a reggelig tartó lemezcserélgetésekről és most is alig várja, hogy ideérjen. Elite Force április 21-én négy órán keresztül hajókázik és zenélget a magyar közönségnek, addig is nézzétek meg a kedvenceit!
 

Elite Force tényleg nagyon várja a szombatot, a bejegyzés végén bővebben is mesél erről!
 

www.eliteforcemusic.com

www.facebook.com/djeliteforce

Soundcloud
 



Könyvek

Haruki Murakami nagy rajongója vagyok, bár elég kevés időm jut olvasásra mostanában, ami egyrészt annak köszönhető, hogy a mobiltechnológiánk annyira átkozottul fejlett lett, hogy szinte nincs is olyan helyzet, amikor ne kéne használni valami miatt. Most kezdtem el olvasni az új trilógiáját 1Q84-et, amelyet másik Murakami klasszikusok fémjeleznek. 
 


 



Filmek

A mozizós időszakom szünetel a gyereknevelős időszak miatt, bár nagyon élvezem azokat az estéket, amikor a lányunkat visszük moziba. A valódi lehetőség a felzárózásra a filmek terén a hosszú repülőutakon igérkezik, és mivel legalább öt Amerika-Európa út is áll előttem, most van is rá esély. 
 



Kocsma, klub, étterem

Nem járok klubokba, csak ha dolgozok, de akkor is mással kell foglalkoznom, mintha a közönség tagjaként lennék ott.  Itt Kentish vidékén 3-4 hetente elnézek egy pubba, de csak egy pintre, meg enni valamit. Mostanában talán még ritkábban, néhány havonta. De van egy mesés étterem Cranbookban, ahova járok, ez az Apicius.
 



Zene

Elég széles a skála (szokás szerint). A The Loops of Fury csodás dolgokat művel, a U&A-nél jelent meg egy komoly albumuk, amin Moby, Felix Cartal és Bar B More is szerepel többek között. Elég izgatott vagyok az új Savage Skulls single miatt is, amit most szerződtettem a U&A-hez. Peo de Pitte mellett ők azok, akik valódi hatást gyakorolnak az emberekre, hogy a breakbeatre mint fejlődő stílusra tekintsenek, ne mint hanyatlóra.


The Loops of Fury

 


Savage Skulls
 


Peo De Pitte



Beleástam magam néhány Marty, Scuba, Boddika cuccba, és pont most hallgattam egy nagyszerű RA Podcastot Synkrotól, ami rengeteg előremutató basszus témával. Ez is tetszik, de számomra inkább a fejnek való zene ez, nem a táncparkettre.


Boddika

 


Synkro
 


 

Nagyon tetszik sok Future Techno cucc is, ami mostanában jelent meg, mint például a NT89, Mumbai Science, Attaque, Autokratz, Casino Gold, Blatta & Inesha - akiket egy single-re szerződtettem, ami április végén jön ki - Sneekers vagy Peo.


Mumbai Science
 


Blatta & Inesha
 


 

House vonalon Tom Staar, Clockwork, Jay Lumen, Matador (IE), Carlo Lio jön be, a keményebbek közül Foamo, Hostage, Lunde Bros, Botnek, TWR72. Rengeteg jó zenéve találkozni mostanában, és a dubsteppet még nem is említettem.
 

Jay Lumen
 

 
TWR72



 



Elite Force személyes üzenete nekünk:

Alig várom, hogy újra Magyarországra mehessek. Úgy érzem, valóban különleges kapcsolat alakult ki az ország és köztem az elmúlt néhány évben a számos fantasztikus show miatt, amit sosem fogok elfelejteni. Valószínűleg ez a hétvége lesz a legnagyobb, egy négyórás Boat Party-n hajózunk a Dunán, majd a Corvintetőn afterezünk Zodiac Cartellel és Methával. Gyertek el, ez minden, amit mondhatok! Tegyük emlékezetessé!


Boat party with Elite Force

Április 21. (szombat) 19.30
Európa hajó, majd 00.30 Corvintető
Zodiac Cartel
Metha

 

A végére pedig egy olyan saját videó, amit Elite Force készített a tavalyi Burning Man fesztiválon, ő ajánlja:
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: elite force

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr354458153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása